Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

EkotuoliEkotuolit tehdään pohjoisista puulaaduista. Ekotuoleissa ei käytetä lainkaan metalliosia, jotka ruostuessaan aiheuttavat liitosten väljentymistä, ja lopuksi halkaisevat puun. Ekotuolia voit käyttää sisällä tai ulkona. Se tarjoaa mukavan istuma-asennon ja kestää raskaampaakin kuormaa. Ekotuoli kootaan hamppuköysiliitoksilla, jonka ansiosta istuin muotoutuu istujan mukaan.

Tuoleja valmistetaan viidestä eri puulajista. Petsatut mäntytuolit soveltuvat lähinnä sisäkäyttöön. Muut tuolit on käsitelty puuöljyllä, poikkeuksena lehtikuusi, joka on luonnostaan säänkestävä.

Ulko-olosuhteissa puukalusteet kastuvat ja kuivuvat toistuvasti, jolloin puu elää. Metalliosat eivät elä puun mukana. Tämä johtaa ensin epämiellyttävään kitinään ja lopulta puun halkeamiseen.

Ekotuoli on kehitetty puusta ja hamppuköydestä. Kun metalliosat on korvattu narulla, on saatu ainutlaatuinen joustava rakenne.

Joka kerran, kun tuoliin istutaan, sen puuosat hakevat paikkansa istujan muotojen mukaan. Tuoli siis muotoutuu istujan mukaan eikä istuja tuolin mukaan. Nerokasta, ja niin yksinkertaista!

Selkänojaa nostamalla Ekotuolin saa joko lepo- tai lukuasentoon.

Ekopöytä / rahi ekotuolin kaveriksi

Niskatyyny ekotuoliin

Hinta alk.97.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Ekotuoli koivu öljytty97.00 € Tilattavissa
Ekotuoli lehtikuusi käsittelemätön150.00 € Tilattavissa
Ekotuoli mänty harmaa, petsattu97.00 € Tilattavissa
Ekotuoli mänty musta, petsattu97.00 € Tilattavissa
Ekotuoli mänty ruskea petsattu97.00 € Tilattavissa
Ekotuoli tammi öljytty160.00 € Tilattavissa
Ekotuoli tervaleppä öljytty97.00 € Tilattavissa
Ekotuoli koivu valkoinen maalattu150.00 € Tilattavissa