Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Haudutuspata 3,5l valkoinen

Haudutuspata on parhaimmillaan, kun tarvitaan pitkää kypsennysaikaa.

Haudutuspata ei polta pohjaan, eikä kiehuta ruokaa yli.

Mikä parasta, voit antaa sen valmistaa ruoan yksin, sillä aikaa kun itse olet töissä tai muissa puuhissa.

Ominaisuudet

- Teho 180W

- Kaksi säädettävää lämpötilaa

- "keep warm" toiminto

- Pinta ruostumatonta terästä

- Lasikansi

- Merkkivalo

Ohrapuuro haudutuspadassa

3 dl ohrasuurimoita

1.5 l vettä (tai vähän vähemmän)

2 tl suolaa tai maun mukaan

2 dl kermaa

Laita ohra ja vesi pataan. Anna hautua low-asetuksella yön yli. Sekoita aamulla puuron joukkoon suola ja kerma ja nauti sokerin ja kanelin kanssa.

Voit tietysti laittaa padan töihin aamullakin, ja sinulla on töistä tullessa valmis ruoka odottamassa.

 

Hirvipata

1.2 kg hirven patalihaa

voita 

1 tl timjamia

rouhittua mustapippuria ja suolaa

½ dl jauhoa

2 dl soijakastiketta

2 dl vettä

2 isoa sipulia

1 laakerinlehti

10 g kuivattuja herkkutatteja (tai muita sieniä)

Leikkaa liha reiluiksi kuutioiksi. Ruskista ne pannulla erissä, suolaa, pippuroi ja lisää timjami. Laita lopulta kaikki lihat takaisin pannulle ja ripottele jauhot lihojen päälle niin, että lihapalat jauhotuvat tasaisesti. Siirrä lihat pataan ja kaada mausteliemi päälle. Kaada vesi pannulle ja raaputa kaikki maut talteen, kaada sekin pataan. Kuori ja pilko sipulit, lisää ne, laakerinlehti ja hyvin murskatut kuivatut sienet joukkoon. Anna hautua haudutuspadassa 6 tuntia matalalla lämmöllä (asetus low).

Kokeilijan kommentti: Tämä oli jotain ihan käsittämättömän hyvää ruokaa. Paras hirvipata mitä olen eläessäni syönyt, ja niitä on paljon. Liha oli niin mureaa, että se suorastaan suli suuhun, en vastaavaa hirveä ole koskaan syönyt. Haudutuspata kulutti sähköä muutaman sentin verran koko aikana, se ei ole paljon se.

Tuotteita varastossa: 0 kpl

Hinta:39.90 €